PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

HÖGRE KLASS SPÅR :)!

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Sun, April 25, 2010 18:17

Är SÅ glad, stolt och nöjd med dagens tävling i lägre klass spår för det här ekipaget smiley:

Vinst och uppflytt på hemmatävlingen i Malmö idag - 443.5 p smiley.

Spåret gick väl sisådär men det var ju iofs väntat med tanke den senaste tidens formsvacka i Krokodill-nosen smiley. Det som var lite synd var att Jonas hade domarna på plats inom 1 min efter parkeringen, blev lite stressad och glömde av rastningen av Yaxxon innan påsläpp ... Yaxxon blev redigt kissenödig en bit ut på upptaget och kissade både länge och väl innan han susade iväg och hittade alla pinnar utom 2 smiley. Inklusive kissincidenten tog spåret 13 min. Betyg upptag: 6. Betyg spår: 8. Nu behövdes betyg på budföringen för uppflyttningspoäng smiley.

Hur svårt e de?! sa Yaxxon och susade hem en 10:a på budisen och vips var han med i matchen igen smiley. 238 points i specialen smiley.

Platsliggningen sen ... betyg 10 smiley. Lydnaden såg riktigt fin ut (supersnyggt) på håll MEN så skulle Yaxxon inte krypa som folk för första gången på över en vecka smiley. Svettigt värre smiley ... Krypet kostar ju en månadslön den 25:e ungefär MEN så kom resultatet till sist - de behövde 196 p och fick ihop 205.5 på lydnaden smiley . Hade krypet sett ut som det gjort på träningarna de senaste dagarna (och på värmningen idag) så hade fått en 8:a sämst = 40 p (245.5 p) och det är ju inte alls så dumt det smiley

Lite bilder - tagna av Christine smiley

VARFÖR KÖRDE JONAS smiley?

Jo så här. Jag har ju funderat ett tag på om det är nåt galet med Lillot ... halsen igen smiley? Han har inte varit sig lik, framförallt inte i spårarbetet MEN han har inte haft feber, inte varit "trött" och inget sånt så därför har man lixom tänkt "spårkondis", värme ... vilt. Ja the usual shit om man så säger smiley. När Yaxxon for upp på platsen efter första skottet i onsdags började jag V E R K L I G E N ana ugglor i mossen smiley men så låg han sen yada-yada-yada och vi bestämde oss för att inte lämna återbud iom att den här tävlingen s.a.s. var sista chansen för ett försök i lägre här nere. Däremot kände jag direkt i onsdags kväll att jag inte hade kunnat lägga Yaxxon plats med en bra känsla idag och med Kajsas tävlingsuppletande i färskt minne (dvs. hur jag lyckades krascha det med mina dåliga tävlingsnerver smiley) beslutade vi oss för att Jonas skulle tävla idag smiley. Jag har inte diskuterat det med någon helt enkelt för att jag VET att det inte är en bra lösning att undvika det man är rädd för, att det "bara är en lek" och allt det där men nu gällde det en uppflyttning och den ville jag inte att vi skulle bränna smiley. Jonas var säker på att Yaxxon skulle ligga och han trodde att det skulle gå att tråckla sig runt spåret = rätt inställning = rätt förare smiley (och på onsdag ska Yaxxon till veterinären smiley).

Sen var ju Jonas skyldig mig en tävling i lägre sen förut smiley. Nixx you know smiley!

Nu har Yaxxon tagit sig upp i högre klass spår och för TS skull får jag väl köra honom i lägre klass rapport om vi nu *hoppas hoppas hoppas* skulle bli aktuella för en championatring i framtiden - i rapporten får man ju lixom 2 ringar dessutom *moahahaaa* smiley.

Det känns bra. Ett par jobbiga veckor är till ända och vi hade turen på vår sida den här gången smiley. Det var vi för övrigt ensamma om idag smiley. 8 hundar kom till start och det var bara Yaxxon som blev uppflyttad smiley. Men det har vi ju hört förr iofs, att det är ren tur om en Demon presterar bra *hehe* smiley. Ren tur oxå - får man anta - att vi kan gratulera Demonen's Åjja (Yaxxons halvsyster) till vinst och uppflytt till högre klass spår på runt 510 poäng utan budföring (eller om det var 520 ..?) på en annan klubb idag smiley.

Jag vill oxå gratulera Anette och Asti till godkänt resultat idag och - framförallt - till att Asti, som varit rejält skottberörd låg plats som värsta valiumpillan smiley. Catta och Nixxon blev oxå godkända idag och det vet jag att Catta är lite missnöjd med MEN med tanke på att Nixxon fick en 10:a på upptaget, en 8:a på spåret och en 10:a på budföringen tror jag att hon är är ganska nöjd ändå. SÅ BRA när käpphästar fungerar och man lyckas ta sig förbi sina spöken med hårt arbete smiley. Jag är så stolt och glad för deras skull!

Tack för alla glada tillrop och grattisar smiley!

Ja just ja och i fredags körde jag Pass 23 på gymet (ben, vader, mage).

ANTAL STEG I FREDAGS: 12 781
ANTAL STEG IGÅR: 10 002

"Livslust är att alltid ha kommande projekt i ögonvrån." smiley

  • Comments(21)//blogg.palmstrand.se/#post206