PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

BOSSE & JAG

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Thu, April 29, 2010 08:20

Jamenalltsåva smiley?!! Jag beställde gårdagens partytårta i förrgår och texten på tårtan skulle vara "Husse & Jag" ... Borde ha förstått att det rådde viss språkförbistring för tjejen som tog emot beställningen envisades med att säga "Bosse å ja" ... NÄ - för 103:e gången smiley - H U S S E Harald Ulrik Sigurd Sigurd Erik, hund du vet husse och matte, H U S S E. INTE Bosse! Igår när jag hämtade tårtan och fick titta på den stod det ... BOSSE & JAG smiley! Amen för jävelen. Bort bort med marsipanbandet med texten och avdrag på priset. Hur svårt kan det vara!!?? Nåväl, tårtan var jättefin i övrigt och det var ju bra det smiley.

Tack alla smiley som kom för att fira Yaxxons andra uppflytt på 2 tävlingar OCH eftersom vi ändå var i partytagen passade vi på att fira Cattas 40-årsdag som äger rum på fredag smiley! Bosse hälsar smiley!

GRATTIS CATTA alltså smiley!

Veterinärbesöket igår för Yaxxon och Nixx avlöpte väl tycker jag smiley.

Nixx:

Vår galna stora fina kille har ju haft ont i sina tassar ett tag nu, särskilt om han har sprungit i skogen eller på ojämnt underlag smiley. Han har ömmat i tassarna rejält mellan varven och blivit sur om man råkat komma åt dem oxå faktiskt smiley. Våran superbästa veterinär Anita smiley tittade på hur han rörde sig och såg orenhet i rörelserna, det ser lixom tungt ut. Efter koll av tassarna (som Nixx var så där nöjd med smiley) kunde hon först och främst konstatera att det inte var lönt att röntga dem det syns tydligt att Nixx fått vad man brukar kalla för "björntassar", dvs. att han trampat "igenom" på alla 4 och att han s.a.s. är plattfot ... eller plattass smiley. På grund av detta är en del tår felställda, de är fortfarande rörliga men det är självklart att han får ont, särskilt eftersom han inte direkt känner efter och är rädd om sig smiley. Inget att göra åt och för att lindra besvären fick han en fetspruta Metacam igår och ska stå på en underhållsdos av detta livet ut. Inget mer tävlande för Nixx alltså MEN han kommer att ha ett ett liv och få göra saker som han älskar så länge det funkar smiley. Tassarna kommer inte att bli bättre men bara han slipper ha ont så är vi lyckliga smiley. Nixx är en hund som kräver stimulans och aktivitet för att fungera ocvh må bra och det är inget alternativ för någon av oss att han bara ska existera för att hållas vid liv. Han var mycket fräschare redan imorse och det kostade mig en axelled men det kan man ju lixom leva med smiley. Såret ovanför ena baktassen var en fistel som vi ska behandla med en svindyr salva smiley.

Yaxxon:

Yaxxon fick en lugnande spruta för att Anita skulle kunna gå ner och kolla ordentligt i hans hals smiley. På ena sidan var det liiite rött i operationsområdet men inget som skulle kunna förklara hans spårbekymmer och det här med att han blir orolig vid skotten smiley. Alltså tog hon ett prov i halsen som ska analyseras (svar nästa vecka) och så etsade hon en vända i operationsområdet smiley. När vi ändå var igång tog hon ett "brett" blodprov för att kolla upp allmänstatus och fästingburet. Öronen var jättefina smiley. Nästa vecka vet vi och om det inte är nån infektion på G så får vi ta ett varv till med Interceptor.

Tur man får sitt bidrag en gång i månaden smiley.

Idag väntar ett pass på gymet (det blir fan bara värre och värre med springandet nu smiley) och sen undrar jag om jag inte ska ta och tvätta lite fönster smiley. Jonas jobbar 18-04 så när jag kommer hem är lixom de tre rastade och servade smiley.

ANTAL STEG I TISDAGS: 9 333
ANTAL STEG IGÅR: 13 012

"De uppriktiga vännerna är få men så är efterfrågan heller inte så stor."smiley

  • Comments(21)//blogg.palmstrand.se/#post208