PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

½FREDAG

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Fri, April 30, 2010 08:37

Idag jobbar vi halv dag inom Domstolsverket eller som det heter "fyra timmar arbetstidsförkortning" smiley. Inte så dumt alls det. Jag tror jag skulle klä i att jobba deltid ... med ett hyfsat månadsskrap på Triss på den andra halvan så klart smiley. Igår BORDE jag ha köpt en Trisslott smiley. Glömde parkera om Caddyn på morgonen - SATAN big time smiley! - men när Jonas tog bilen (en smuuuula irriterad på mig smiley) satt det ingen lapp på rutan så det verkar som jag hade valt en bra dag för att glömma bort smiley. Puh!

Efter jobbet igår åkte jag raka spåret till gymet för att köra Pass 25 (ben, vader och mage ... igen, alla springband var upptagna smiley). Nu deppar ju inte min ben ihop över det precis men det är grymt jobbigt smiley. Man skulle ju dessutom gärna vilja vara fluff-fri på benen och då får man ju lixom träna dem smiley. Enkelt.

När jag kom hem hade Jonas precis meckat färdigt kyckling med curry och 'liiis smiley. Han åkte till jobbet strax efter 17 och jag gick till veterinären med Yaxxon för att ta nytt blodprov, det hade blitt nåt strul på labbet nämligen och de behövde ett nytt smiley. Jag var ju INTE särskilt stolt över Kamelkungen när jag gick därifrån kan jag säga smiley, han brukar ju vara en snäll och vänlig kille men igår ansåg han på ren svenska att sköterskan kunde dra åt helvete med sin nåljävel smiley. Skitsur blev han smiley! Jaja. När provtagningen var över hånglade han dock upp henne mot en vägg ... med eftertryck smiley. Man blir matt i lacken för mindre smiley. Det är nåt fel på bloggen smiley så man kan inte scrolla ner när man skriver ... Nytt inlägg följer.

  • Comments(1)//blogg.palmstrand.se/#post209