PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

FÅR SE HUR DET FUNKAR IDAG DÅ :)

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Sun, May 02, 2010 19:46

Nu verkar det ligga en scroll här till höger iaf ... så here we go smiley. Fast man måste fortfarande pynta med smileysar EFTER man skrivit om man vill skriva vidare efter smileyn så nåt tok är det fortfarande smiley.

I fredags jobbade jag halvdag och mötte upp Jonas på stan för att ta en runda i shoppingträsket smiley. Jag "behövde" en dop-outfit och Jonas en skjorta smiley. Vi hittade fina grejer och hann dessutom med en runda in om Engeln Antik smiley . Jag fick ingen diamant och inga pärlörhängen i fredags heller - det är jag fan värd - men skam den som ger sig smiley. NÅNGÅNG borde han ju fatta tycker man smiley. På kvällen blev det goda kalvfärsbiffar med lite rötjut till (har hittat ett superyummie italienskt vin som jag faktiskt tycker är riktigt gott smiley ) och sen blev det lockkoma framåt midnatt smiley. Igår var det så dags att fixa seriösa mängder vuxenpoäng = åka till Citygross och shoppa upp oss på mat och sånt kul ... kylen är full, frysen är proppad och skafferiet får man öppna med försiktighet om man inte vill få t.ex. ett paket pasta i huvet' smiley . Jonas började jobba 16.00 och kvällen var lugn och fin för min del.

Idag var det tidig revelj - Revingetajm smiley. Nixx har ju bara fått sina meduciner i 3 dagar och jag ville inte ta med honom och riskera att han skulle trampa på nåt dumt/ojämnt så han och Kajsa fick stanna hemma = morronrunda med dem innan avfärd smiley. På Revinge var det helt underbart grönt och solen sken ganska konstant faktiskt. Jag trampade Lillots spår själv för att ha stenkoll på läget och spåret blev 6-700 meter långt bara och med 7-8 vinklar i olika vindriktningar och så 4 pingar' på det smiley. Det gick riktigt bra faktiskt, bra tryck i linan och härligt engagemangsmiley . Jag har dock ruttnat lite på hans något yviga vinkelarbete som han lagt sig till med smiley så det blev kort lina och tamejtusan så minskade kontrollerna ganska snabbt och de sista vinklarna tog han finfint i lååång lina. Kändes jättebra! Uppletandet fungerade oxå fint, bra fart och prydliga skick och bara ett värdelöst avlämnande smiley. Jag var rätt impad av att han hittade och hämtade en pipis som inte pep en enda gång på hela vägen in - tuggdetektor de luxe smiley. Sista föremålet hade han bry med att ringa in och jag gick närmare och skickade om ett par gånger innan han fick träff men det är sånt som händer smiley . Innan grillningen hann vi med låååånga budisar till Mariana (nu går det inte att markera text och länka helt plötsligt smiley) oxå.

Sussie, Bosco och Mixa kom förbi och lunchade med oss och jag passade på att ta lite kort när pappsen (morfar oxå faktiskt) och systeryster fick sträcka på benen och vädra sina pälsar smiley .

Barnbarnet Ajaxx smiley

Vi hade en härlig dag och fick mycket gjort och soppan i bilen räckte hela vägen till OKQ8 i Vetebröd dessutom smiley.

Fler bilder finns i galleriet på www.palmstrand.se/photo.htm

Nu får jag snart ett Rusta-bryt på krånglet här i bloggen - inga scrollar/scrollar, inte kunna skriva vidare efter smileysar och nu funkar det inte att markera och skriva in länkar heller ... så jag tror jag ger mig för idag smiley .

ANTAL STEG I FREDAGS: 14 531
ANTAL STEG IGÅR: 12 934

"Eftersom allting ändå går åt helvete kan man lika gärna vara optimist." smiley

  • Comments(8)//blogg.palmstrand.se/#post211