PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

TESTING TESTING

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Tue, May 04, 2010 08:42

Mellan www.one.com - testerna skriver jag ett litet inlägg då alltså (scrollen funkar inte så det blir vad som får plats i skrivrutan smiley).

Yaxxons provsvar kom igår och det visade sig att han fått ca 8000 prover tagna ... av misstag eftersom labbet blandat ihop ett par beställningar, inte själva blodet, och det var därför Yaxxon fick lämna ett prov till smiley. Hur som helst Yaxxon är frisk som en lutfisk (eller hur var det nu Vicky smiley?) och har inte fel på varken ämnesomsättning, sköldkörtel, lever eller bukspottkörtel smiley. Han har haft en virusinfektion ganska nyligen men den har kroppen tagit reda på själv vilket man då kunde se på antalet vita blodkroppar som var liiiiite lägre (eller var det högre smiley?) än normalt smiley. Jag är alltså ingen hypokondriker ... Lite dyrt bara att betala 2 880 kr (inkl vaccination) för att få reda på det kan man tycka smiley.

Igår åkte Jonas och Frasse iväg på s.k. "reg-vecka" och jag är ensamstående med 3 onödigt friska hundar smiley. Tajming i världsklass smiley ... för en vecka sen gick Nixx som en gammal bryggarhäst och Yaxxon var hängig, mycket lugnt och fint allting smiley och nu - när jag är själv, ensam, allena, övergiven och tragisk - är det fullt ös jätteklös (som Röeeva brukar säga). Kajsa väger 23 kilo och hur hon mår är inte lika avgörande för promenadstatus men hon är alltså i full stöt som vanligt, hon smiley. Efter jobbet igår körde jag Pass 26 vilket blev en springtur ute på 3 200 steg/20 minuter, mage och stretch. Sen blev det locket en bra stund innan det var dags att ta ut dårarna på en vettig tur. Jag kommer att GÅ ihjäl mig - jag känner det på mig smiley.

ANTAL STEG I SÖNDAGS: 10 847
ANTAL STEG IGÅR: 17 463
................. å nu går det inte att skriva mer smiley

  • Comments(19)//blogg.palmstrand.se/#post214