PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

3 ÅR IDAG :)

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Wed, May 05, 2010 07:52

Hmm. Eftersom scrollhelvetet inte fungerar trots återställning nr 238 och rensning nr 28 av webhistoriken smiley får jag lägga in bilden som hör till Lotta på Bråkmakargatan-delen i slutet av detta inlägg här smiley:

Idag firar (okej - inte bokstavligen då) vi 3-årig bröllopsdag, jag och Jonas smiley. Det har gått upp och ner och upp igen och så lite hit och dit men det är ju exakt som det ska vara smiley.

Lite foton från vår bröllopsbok - foto av foto s.a.s smiley.

Igår åkte jag till IKEA för att bl.a. handla ben till vår säng, den gamla ramen har lixom dött ... eller i vart fall drar den suckar som inte är av denna världen sedan ett bra tag smiley. Meningen var att snälla Mattias smiley skulle hjälpa mig att skruva isär den gamla ramen och hjälpa mig med att sätta dit benen för att jag skulle kunna överraska Jonas när han kommer hem på fredag MEN så fick jag ett Lotta på Bråkmakargatan-anfall och fixade allt alldeles själv smiley - "Det är så konstigt med mig. Jag kan nästan allt." smiley. Eller: Kanånkanina smiley! Jajamänsan, jag är riktigt stolt över att jag kunde ta mig samman och fixa detta och läsa beskrivningar utan att få Rusta-bryt de luxe smiley.

Intet nytt i övrigt att förtälja. Ikväll väntar träning med gruppen och lite födelsedagspartaj, så mycket har jag fattat iaf smiley.

ANTAL STEG IGÅR: 15 684

Å så en Lotta på Bråkmakargatan till:

"Jag kan allt, utom slalom. Men det borde inte vara så svårt, först åker man åt ena håller, sen åker man åt andra hållet och så vickar man på stjärten hela tiden."smiley

  • Comments(10)//blogg.palmstrand.se/#post215