PALMSTRANDS SCHÄFRAR

PALMSTRANDS SCHÄFRAR

NORDPOLEN DEL 3 (SCROLLEN DÖD SEN EN VECKA!)

Livet, vardagen och hundarnaPosted by Nina Thu, May 06, 2010 08:41

... Ja hur som helst. Kajsa blev så förvånad/överraskad att hon kastade sig ner i läggande smiley. Jag gick dit (o-arg), ställde henne upp på rätt ställe och gjorde klart inkallningen smiley. Sen efter det hörde Kajsa väldigt bra även i full fräs smiley och jag var jättenoga med att belöna just ställandet med bollen (med ett par 3 sekunders fördröjning) smiley. Kajsa kunde "stanna" och stå kvar i alla möjliga olika lägen men just i inkallningen blev det alltid x antal extrasteg. En klickerists mardrömsinlärning maybe men den funkade för oss smiley.

Nixx fick komma ut och vädra pälsen han med så klart men nån träning blev det inte. Eller jo - han fick öva på att hålla fast en cool pinne smiley. Störd hund det där. Han hittar en pinne och så vill han att jag ska kalla in honom "fot", han ska hålla "fast" och sen ska jag klicka och som belöning får han rymma med pinnen smiley.

Idag går mina tankar till gänget i Frostavallen. Vad sägs om att trampa ett långspår à 1 mil och sen spåra ett långspår à 1 mil med egen hund smiley!? Stepcounter overload smiley? Fast det är klart, NÅT straff ska de ju ha för en betald lägervecka kan jag tycka smiley. Återkommer med rapport om Fräsets insatser.

ANTAL STEG IGÅR: 13 444

"Ett vitsigt infall verkar bättre än ett hetsigt utfall."

  • Comments(2)//blogg.palmstrand.se/#post218